Jumaat, 23 September 2016

Usrah Undang-undang FASSO

Bagi masyarakat umum, mereka menganggap Mahkamah adalah satu institusi yang hanya memainkan peranan kepada yang berkehendak dengan keadilan apabila berlaku suatu pertikaian. Lebih-lebih lagi jika ianya dekat dengan mereka seperti menuntut gantirugi apabila berlakunya kemalangan atau penipuan daripada pelaburan skim cepat kaya yang mana mereka menjadi mangsa dan mencari keadilan agar yang bersalah dapat dihukum.

Mahkamah Syariah adalah mahkamah ummah kerana mahkamah yang bersistem ini disediakan bukan sahaja menghukum pesalah malah diletakkan juga hal-hal berkaitan orang Islam seperti perwarisan selepas berlakunya kematian ahli waris dengan mendapat khidmat mahkamah. FASSO akan jadi peneman.
Sehubungan itu, usrah undang-undang berkala akan menjadi pemankin buat FASSO dalam bermuzakarah berkaitan kes-kes pelanggan di firma dan juga penyelesaian yang diambil dengan jayanya disamping mengeratkan silaturrahim dikalangan pengurusan, kakitangan dan mereka yang terlibat di FASSO. Jika FASSO mesra KLIEN akan gembira.Kerana itu, kami cadangkan kepada bakap pelanggan, dapatkan info terlebih dahulu mengenai PENEMAN anda ke Mahkamah Syariah...

 SELAMAT DATANG KE FASSO!!!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan