Jumaat, 23 September 2016

Ibupejabat berwajah baharu: FASSO 2016

Bagi memudah dan memberikan keselesaan kepada kakitangan yang berkhidmat di FASSO, pihak pengurusan telah mengambil langkah membaikpulih dan menukar wajah tempat bekerja yang stereotaip kepada lebih mesra dan bernafas segar. Maka para pelanggan yang hadir dengan jutaan masalah di benak pemikiran dapat berehat dan lega apabila berjumpa dengan peguam-peguam yang berdedikasi. Insha Allah satu kelegaan...

Ruang pejabat yang terdiri daripada Department Sivil dan Syariah telah dinaiktaraf dengan pemandangan yang lebih luas dan selesa disamping dilengkapi dengan lebih bahan-bahan rujukan dalam menentukan hujah-hujah dan memberikan yang terbaik kepada pelanggan.

Ruang penyambut tetamu juga dihiasi gaya terkini dengan mengenakan pattern platewood agar kelihatan sempoi bagi menambahkan citarasa dalam bekerja seharian. al maklum sahaja bidang guaman yang serius dan penuh dengan emosi dan tekanan memerlukan daya kekretivitian yang tinggi agar tidak tertekan dan sentiasa ceria.

Penambahan meja kerja dengan tambahan pekerja dan kakitangan agar melancarkan lagi tugasan yang diberikan dan memenuhi kehendak klien agar tenang dan yakin bila berurusan dengan pihak FASSO.
 FASSO= FAKHRURRAZI & ASSOCIATES

Bilik pengarah yang funky dan bercitarasa sendiri tanpa perlu dipersoalkan minatnya yang mendalam terhadap seni guaman dan seni musik. Hehehe...

Selamat berurusan di FASSO, Kami sediakan yang TERBAIK untuk anda! Semua warganegara akan berurusan dengan Mahkamah Syariah dan kami akan MENEMANI anda!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan