Isnin, 10 Ogos 2015

INGIN BERKONGSI MASALAH DENGAN SAYA???

Salam kepada mereka yang sudi membaca blog ini, terima kasih kepada mereka yang memberikan respon positif tentang kewujudan blog ini agar sedikit sebanyak usaha kecil ini dapat membantu masalah-masalah yang dihadapi oleh pasangan.

Namun, kerana sedikit masalah teknikal di bahagian chatbox menyebabkan saya sukar untuk menjawab semula soalan-soalan yang ditanya, dan sedikit masa lagi blog ini akan diupgrade bagi memudahkan para pembaca berinteraksi dengan saya.Oleh yang demikian, sekiranya para pembaca menulis di ruangan chatbox sila tinggalkan email agar saya boleh menjawab terus kepada yang bertanya. Boleh juga menghubungi saya melalui talian-talian yang disediakan.

Terima kasih sekali lagi.

4 ulasan:

 1. Askum ustaz saya nak tanya tentang masalah tidak hadir kemakamah syarie pade 21/4,apa yang perlu saya lakukan ustaz..fail di tangkap khalwat..zul4418@gmail.com

  BalasPadam
 2. Askum ustaz saya nak tanya tentang masalah tidak hadir kemakamah syarie pade 21/4,apa yang perlu saya lakukan ustaz..fail di tangkap khalwat..zul4418@gmail.com

  BalasPadam
  Balasan
  1. bagi kes kesalahan jenayah syariah, anda WAJIB hadir ke mahkamah samada untuk bela diri atau tidak kerana anda perlukan penjamin, dan juga BON untuk bebas buat sementara sebelum kes selesai.

   Padam
 3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  BalasPadam